[No translation for /masterTop/popupintrotext, no]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, no]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, no]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funksjonene på hjemmesiden vår og ikke være sårbar ovenfor sikkerhetsrisiko, så anbefaler vi at du oppdaterer nettleseren din til en nyere versjon.

Mer informasjon

  1. Skriv ut
  2. Tekst

Handleliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestill 
Jeg kjøper Kurs Jeg betaler

Sum: - ---

Ikke reis uten kontanter


VALUTA OG VALUTAKURSER

Alt om valuta og veksling

Vår historie strekker seg langt tilbake og i flere tiår har FOREX Bank vært stedet der skandinaverne går for å veksle valuta til ferien sin på en kjapp, sikker og enkel måte. Vår lange erfaring som valutavekslere har gjort oss svært kompetente innen området, og på hjemmesiden vår ønsker vi å dele denne kunnskapen.

Her finner du ulike valutatjenester samt valutainformasjon som du kan få bruk for når du skal ut å reise. Vi synes at ferien skal bestå av andre ting enn å lete etter minibanker. Så ta i bruk tjenestene våre så du kan planlegge valutakjøpet ditt i fred og ro før du reiser.

Du kan for eksempel:

  • Bestille valuta: Her kan du kjapt og smidig bestille den valutaen du trenger. Kanskje du ønsker å bestille valutaen din i fred og ro hjemme, for så å hente ut pengene i en av våre filialer.
  • Bruke vår valutakalkulator: Vår valutakalkulator regner ut hva du får om du kjøper eller selger valuta i dag.
  • Se alle aktuelle kurser
  • Se valutautvikling: Her kan du sammenligne ulike valuta og se hvordan de har endret seg over tid mot den norske kronen. Du får utviklingen presentert i en graf og du kan sette 2 valuta opp mot hverandre for å få et historisk blikk.

 

Rapportering til valutaregisteret

I henhold til valutaregisterloven vil alle betalingstransaksjoner til eller fra utlandet, kortbruk i utlandet, og valutaveksling i Norge som overstiger 5 000 NOK bli rapportert til myndighetene.

For mer informasjon, besøk www.lovdata.no

 
Melding til Tollvesenet

Inn- og utførselsgrensen til Norge er 25 000 kroner. Hvis du skal ha med deg valuta tilsvarende mer enn 25 000 kroner til eller fra Norge, må du deklarere dette og melde ifra til Tollvesenet.

Resten av infoskrivet fra Tollvesenet kan du lese her.

Deklareringsskjema kan du laste ned her.