SAMMEN MOT HVITVASKING

Vi jobber alltid med å forbedre oss for å kunne gjøre kundeopplevelsen din enklere, mer effektiv og personlig. For å beskytte deg som kunde, oss som selskap og samfunnet generelt sett, jobber FOREX aktivt for å forhindre økonomisk kriminalitet slik som hvitvasking, terrorfinansiering, trafficking og ulovlig våpenhandel. Selv om vi vet at de aller fleste av kundene våre har gode hensikter, må vi likevel stille spørsmål.

HVA VI SPØR OM

Når du benytter deg av våre tjenester, eksempelvis veksler penger, stiller vi noen spørsmål rundt dette. Det kan for eksempel være hvor du skal reise og hvor lenge du skal være borte. Vi er pliktig til å forstå formålet med transaksjonene vi utfører, og vi kan også i noen tilfeller stille oppfølgingsspørsmål. Det kan være hvor pengene kommer fra og hvordan du planlegger å benytte tjenestene våre i fremtiden.

Identitet og legitimering

For alle gjøremål kreves det at du må legitimere deg. Du må da vise pass, førerkort eller en annen form for gyldig legitimasjon med bilde. På grunn av nytt lovverk, kan det også hende at du må svare på om du er en politisk eksponert person, eller at nære familiemedlemmer innehar en slik posisjon eller en annen form for statlig embete.

Slik behandler vi dine opplysninger

All informasjon som du gir til oss omfattes av lov om behandling av personvernsopplysninger, og det behandles naturligvis konfidensielt.