[No translation for /masterTop/popupintrotext, no]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, no]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, no]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funksjonene på hjemmesiden vår og ikke være sårbar ovenfor sikkerhetsrisiko, så anbefaler vi at du oppdaterer nettleseren din til en nyere versjon.

Mer informasjon

  1. Skriv ut
  2. Tekst

Handleliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestill 
Jeg kjøper Kurs Jeg betaler

Sum: - ---

Valuta- og reisetips

Av og til lengter vi alle etter å komme bort fra hverdagen. Etter å oppleve noe nytt, være med på spennende aktiviteter, eller rett og slett å slappe av. I dag er det gjerne enkelt å gjøre slike planer til virkelighet. Mulighetene er nær sagt ubegrenset – enten du drømmer om å nyte sol på kritthvite strender, utforske spennende byer eller klatre i Himalayas fjell.

Men – det er litt av hvert du må tenke på før du drar. Som for eksempel å sjekke at passet er gyldig helt til du er hjemme igjen, om landet du skal til krever visum, at billettene er i orden... Og ikke minst: At du vet hva du bør ha med av valuta, hvilke regler som gjelder, hvor du bør veksle, hva du må se opp for.  

Til venstre, under Valuta- og reisetips, finner du informasjon om de fleste aktuelle land, med konkrete valutaråd og tips om severdigheter og opplevelser du bør få med deg. Og vi blir glad hvis du legger til dine egne tips og erfaringer fra spennende land du har besøkt!

 
Overskrift Land Dato
Alanya i Mars Tyrkia - Lira (TRY) 07.05.2013