[No translation for /masterTop/popupintrotext, no]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, no]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, no]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funksjonene på hjemmesiden vår og ikke være sårbar ovenfor sikkerhetsrisiko, så anbefaler vi at du oppdaterer nettleseren din til en nyere versjon.

Mer informasjon

  1. Skriv ut
  2. Tekst

Handleliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestill 
Jeg kjøper Kurs Jeg betaler

Sum: - ---

Supersavers Travel Blog Awards 2013

Travel Blog Awards er konkurransen der nordmenn kårer Norges beste reiseblogger. Konkurransen arrangeres hvert år av Supersaver. Hvilken blogg synes du er Norges absolutt beste reiseblogg? Hvem skriver fantastisk inspirerende om Asia eller USA? Hvilke blogger byr på de vakreste bildene eller kommer med de beste tipsene og inspirerer om å bo og leve i utlandet?

I Travel Blog Awards 2013 nominerer og stemmer vi sammen frem fjorårets beste bloggere i fem ulike kategorier.

Slik fungerer det: Alle kan være med og nominere sine favorittblogger i fem ulike kategorier. En jury velger deretter ut de bidragene som har fått flest nominasjoner og som lever opp til juryens kriterier, og disse går til finalen. I finalen stemmer det norske folket på sin favoritt.

Gå ikke glipp av sjansen til å nominere og stemme frem din favorittblogg som vinner – kanskje har du til og med din egen reiseblogg som burde være med? Nytt av året er at Forex Bank er med og sponser Juryens spesialpremie, der vinneren får et reisegavekort på kr 3000!

Travel Blog Awards 2013

 

Om Supersaver
Supersaver er en av Nordens største Internett-reisebyråer og hos oss finner du alltid billige flybilletter til dine reisemål! Vi tilbyr også hotell, fly+hotell og leiebiler. Supersaver er en del av Nordens største nettreisebyråkonsern, European Travel Interactive (eTRAVELi).

Om Travel Blog Awards
Travel Blog Awards er reiselivsbransjens egen Blog Award, som hvert år arrangeres av Supersaver. Vi vil trekke frem alle de fantastiske reisebloggene som finnes, og samtidig tipse kundene våre om reiseblogger der de kan finne inspirasjon og få mer personlig informasjon enn hva som blir tilbudt i vanlige reiseguider.