[No translation for /masterTop/popupintrotext, no]

[No translation for /masterTop/popupgotomobile, no]

[No translation for /masterTop/popupcontinuetowww, no]

Advarsel!

For at du skal kunne anvende alle funksjonene på hjemmesiden vår og ikke være sårbar ovenfor sikkerhetsrisiko, så anbefaler vi at du oppdaterer nettleseren din til en nyere versjon.

Mer informasjon

  1. Skriv ut
  2. Tekst


Handleliste

(- valuta) Sum: - ---
Bestill 
Jeg kjøper Kurs Jeg betaler

Sum: - ---

Ta med ekstra kontanter til Hellas

Oslo 29.06.2015

Planlegger du ferie i Hellas den nærmeste tiden? Da bør du vurdere å ta med deg litt ekstra kontanter.

I løpet av helgen har det kommet flere meldinger om at det det har vært store utfordringer med å ta ut kontanter i Hellas. Veldig mange minibanker er rett og slett tomme for kontanter og andre er rett og slett skrudd av.

På grunn av den økonomiske situasjonen i landet, så er det besluttet at bankene holder stengt i 7 dager. Det kan føre til at flere minibanker går tomme og ikke blir påfylt. Noen butikkeiere har også nektet å ta imot betaling med kort grunnet frykt for at de ikke får tilgang til pengene.

Det er lokale variasjoner og det er kommet ulike meldinger fra turistøyene. Noen steder fungerer det bra, mens andre steder så er det nesten håpløst uten kontanter. Vi anbefaler derfor de som skal til Hellas å ta ut litt ekstra slik at en ikke gjør seg avhengig av kontantuttak i minibank. En bør også ta høyde for at det noen steder kan være vanskelig å betale med kort i butikker.

Så lenge en er god forberedt så er det ikke noe som skal skape noen som helst problemer for turister, så ha en fantastisk ferie i Hellas.